+31 33 494 2280 info@arbodienst.nl

 Verhalen van onze medewerkers

Voor de medewerkers van bedrijven is het belangrijk dat hun afspraken met bedrijfsartsen en adviseurs Arbeid & Gezondheid van Rienks Arbodienst op het juiste moment en in de afgesproken frequentie kunnen plaatsvinden. Planningscoördinator Mascha zorgt er daarom voor dat de agenda’s van de bedrijfsartsen op orde zijn.

Lees hier het hele verhaal

Mascha Uitermark

Planner

Aletta is voor klanten van Rienks Arbodienst op twee manieren inzetbaar: ze is zowel adviseur Arbeid & Gezondheid als vertrouwenspersoon. Als adviseur Arbeid en Gezondheid werkt ze onder taakdelegatie van de bedrijfsarts. ‘Samen met de bedrijfsarts zorg ik voor de beste begeleiding van medewerkers die (dreigen te) verzuimen en voor advisering op inzetbaarheid.

Lees hier het hele verhaal

Aletta Katgert

adviseur Arbeid en Gezondheid (AAG) & vertrouwenspersoon

‘Werk is waardevol voor mensen. Het geeft een doel en zorgt voor ritme en sociale contacten. Ik vind het mooi om eraan bij te dragen dat mensen duurzaam aan het werk blijven.’ Ximena Saarloos werkt sinds een paar maanden als adviseur Arbeid en Gezondheid (AAG) bij Rienks Arbodienst; daarvoor werkte ze als fysiotherapeut. ‘Ik was toe aan iets anders en voelde me aangetrokken tot werken in de arbodienstverlening.

Lees hier het hele verhaal

Ximena Saarloos

adviseur Arbeid en Gezondheid (AAG)

Jennifer is zowel cosmetisch arts als arbo-arts, beide in deeltijd. Ze heeft het als arbo-arts bij Rienks Arbodienst naar haar zin: ‘Ik heb nog nergens zo’n open en prettige werkcultuur ervaren als hier. Bij Rienks is iedereen supertoegankelijk en je staat er nooit alleen voor. Als je iets niet weet, kun je dat gewoon zeggen. Daarnaast spreekt de vernieuwende, holistische visie van Rienks Arbodienst mij erg aan. Een medewerker is geen werkpaard, maar een méns. Als je ziek bent of niet lekker in je vel zit, heeft dat vaak ook een grote impact op je werk, omdat werk een belangrijk deel van je dagelijks leven is. Bij Rienks denken en werken we daarom vanuit het veerkrachtmodel en vanuit het concept Positieve Gezondheid.

Lees hier het hele verhaal

Jennifer Tan

Arts

sterker door veerkracht

We werken samen met jouw organisatie aan duurzame inzetbaarheid en aan het vermogen van medewerkers om daar zelf eigenaarschap over te hebben.

meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

sterker door veerkracht

Als landelijke arbodienst werken we samen met jouw organisatie aan duurzame inzetbaarheid en aan het vermogen van medewerkers om daar zelf eigenaarschap over te hebben.

algemeen

meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

certificaten

© rienks arbodienst 2024 | Sitemap