+31 33 494 2280 info@arbodienst.nl

Werken bijRienks Arbodienst

Werkenbij Rienks Arbodienst

Samen medewerkers veerkrachtiger maken. Ook jouw missie?

WERK DAT ERTOE DOET

Geïnteresseerd in een baan bij Rienks Arbodienst? Wil je weten hoe het is om bij Rienks te werken? Onze medewerkers vertellen hun ervaringen. Hieronder het verhaal van Mascha.

het verhaal van Ximena

Ximena | Adviseur Arbeid en Gezondheid (AAG)

Ximena helpt werkgevers en medewerkers denken vanuit mogelijkheden.

‘Werk is waardevol voor mensen. Het geeft een doel en zorgt voor ritme en sociale contacten. Ik vind het mooi om eraan bij te dragen dat mensen duurzaam aan het werk blijven.’ Ximena Saarloos werkt sinds een paar maanden als adviseur Arbeid en Gezondheid (AAG) bij Rienks Arbodienst; daarvoor werkte ze als fysiotherapeut. ‘Ik was toe aan iets anders en voelde me aangetrokken tot werken in de arbodienstverlening. Het sollicitatietraject bij Rienks Arbodienst gaf mij meteen een goed gevoel over deze organisatie.

Het concept Positieve Gezondheid spreekt mij aan en Rienks is een organisatie die over veel kennis en mogelijkheden beschikt. Daarnaast is de sfeer open en informeel. Tijdens mijn inwerkperiode heb ik de tijd gekregen om de organisatie en het werk goed te leren kennen en kreeg ik goede ondersteuning van mijn buddy bij wie ik nog steeds terecht kan voor vragen. Sowieso kun je hier altijd bij collega’s terecht voor raad en advies. Super vind ik dat, want hoewel de kennis en vaardigheden die ik als fysiotherapeut heb opgedaan bij mijn werk goed van pas komen, heb ik als AAG natuurlijk ook nog veel te leren. Daar krijg ik alle ruimte voor. Er is bij Rienks een cultuur van continu leren en ontwikkelen. Bovendien zien ze ieders potentie en zijn ze bereid om daarin te investeren. Zo mag ik binnenkort de opleiding Praktijkondersteuner Bedrijfsarts gaan doen. Daar heb ik veel zin in. Wat ik ook fijn vind, is dat ik zelf invloed heb op mijn rooster.

De ruimte die ik zelf ervaar als medewerker van Rienks, kenmerkt ook de manier waarop wij medewerkers begeleiden. We ondersteunen werkgever en medewerker bij het samen kijken naar mógelijkheden in plaats van beperkingen. Eigen regie van de medewerker speelt daarbij een grote rol. Dat is in ieders belang. Het doel is duurzame inzetbaarheid. Het is daarom de kunst om kortetermijndenken te vervangen door samen kijken naar de lange termijn.’

sterker door veerkracht

We werken samen met jouw organisatie aan duurzame inzetbaarheid en aan het vermogen van medewerkers om daar zelf eigenaarschap over te hebben.

meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

sterker door veerkracht

Als landelijke arbodienst werken we samen met jouw organisatie aan duurzame inzetbaarheid en aan het vermogen van medewerkers om daar zelf eigenaarschap over te hebben.

algemeen

meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

certificaten

© rienks arbodienst 2024 | Sitemap