+31 33 494 2280 info@arbodienst.nl

Veerkracht vindenen behouden

Veerkracht is voor iedereen anders.
Maar het maakt ons allemaal sterker.

Positieve gezondheid voor jou

Gezonde, veerkrachtige medewerkers werken met meer plezier en vallen minder snel uit. Wij ondersteunen jou en je werkgever actief bij het vergroten van de veerkracht. We kijken niet alleen naar de klachten, ziekte en verzuim, maar richting op ons op de mens als geheel op Positieve Gezondheid.

Wil jij al weten hoe het met jouw positieve gezondheid is vul dan de vragenlijst in op mijnpositievegezondheid.nl en krijg snel inzicht.

Preventief spreekuur

Heb jij een vraag hoe je met plezier langdurig aan het werk blijft en veerkrachtig omgaat met wat zich in het leven aandient en wil je het gesprek hierover aan? Meld je dan aan voor preventief spreekuur bij de Adviseur Arbeid en Gezondheid (AAG). Dit gesprek vindt plaats op basis van het thema ‘veerkracht’ en de methodiek Positieve Gezondheid. Vanuit het preventief spreekuur kun je samen met de AAG besluiten om een interventie in te zetten.

Je kunt een afspraken plannen via ons servicebureau
telefoonnummer 033 4942280

We helpen medewerkers hun veerkracht te vergroten

Wij zijn ervan overtuigd dat werk bijdraagt aan vitaliteit en levensgeluk van mensen. Wij beperken ons niet tot verzuim, maar helpen onze klanten en hun medewerkers actief om veerkracht en inzetbaarheid te vergroten.

Je bent bij ons in goede handen.

sterker door veerkracht

We werken samen met jouw organisatie aan duurzame inzetbaarheid en aan het vermogen van medewerkers om daar zelf eigenaarschap over te hebben.

meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

sterker door veerkracht

Als landelijke arbodienst werken we samen met jouw organisatie aan duurzame inzetbaarheid en aan het vermogen van medewerkers om daar zelf eigenaarschap over te hebben.

algemeen

meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

certificaten

© rienks arbodienst 2024 | Sitemap