+31 33 494 2280 info@arbodienst.nl

Werken bijRienks Arbodienst

Werkenbij Rienks Arbodienst

Samen medewerkers veerkrachtiger maken. Ook jouw missie?

WERK DAT ERTOE DOET

Geïnteresseerd in een baan bij Rienks Arbodienst? Wil je weten hoe het is om bij Rienks te werken? Onze medewerkers vertellen hun ervaringen. Hieronder het verhaal van Mascha.

het verhaal van Mascha

Mascha Uitermark | Planner

Mascha zorgt voor een geoliede machine

Voor de medewerkers van bedrijven is het belangrijk dat hun afspraken met bedrijfsartsen en adviseurs Arbeid & Gezondheid van Rienks Arbodienst op het juiste moment en in de afgesproken frequentie kunnen plaatsvinden.

Planningscoördinator Mascha zorgt er daarom voor dat de agenda’s van de bedrijfsartsen op orde zijn. Daarbij zijn de verschillende regio’s in Nederland verdeeld over haar en haar collega Manon. ‘Zorgen dat de agenda’s op orde zijn is elke keer weer een hele puzzel. Helemaal als er een wijziging is. Mensen onderschatten de complexiteit van planning vaak. Er komt veel bij kijken en er is veel afstemming voor nodig. Denk aan overleg met de regiomanager, regio-overstijgend overleg, capaciteitsoverleg en afstemming met het servicebureau. Maar als alles goed loopt en Rienks kan waarmaken wat is afgesproken, krijgt ik daar heel veel energie van.’

Ook veel energie krijgt ze van haar collega’s. ‘Er hangt hier een fijne sfeer, je helpt elkaar. Dat vind ik heel belangrijk. In mijn vorige werk heb ik een vervelende tijd doorgemaakt. Dat heeft mij geleerd hoe belangrijk het is dat je je op je werk veilig en gehoord voelt, dat mensen hulpbereid zijn en dat je jezelf kunt zijn. Verder vind ik het leuk dat Rienks volop in ontwikkeling is. Ik omarm dat. Het opent nieuwe deuren, ook voor mij. Ik ga graag mee in de ontwikkelingen, onder andere door trainingen en opleidingen te volgen; ik ben blij dat ik die kansen krijg.

Verder vind ik het fijn dat hier geen hiërarchie is. Je kunt gewoon bij de directeur binnenlopen en tijdens een kop koffie je mening ergens over geven – dat wordt juist gewaardeerd!

sterker door veerkracht

We werken samen met jouw organisatie aan duurzame inzetbaarheid en aan het vermogen van medewerkers om daar zelf eigenaarschap over te hebben.

meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

sterker door veerkracht

Als landelijke arbodienst werken we samen met jouw organisatie aan duurzame inzetbaarheid en aan het vermogen van medewerkers om daar zelf eigenaarschap over te hebben.

algemeen

meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

certificaten

© rienks arbodienst 2024 | Sitemap