+31 33 494 2280 info@arbodienst.nl

Hoe ervaarjij jouwgezondheid?

Het accent ligt voor ons niet op ziekte.
Maar op mensen zelf, op hun veerkracht en op wat hun leven betekenisvol maakt.

 

Veerkracht staat centraal

Rienks Arbodienst versterkt jouw veerkracht door de 6 dimensies Positieve Gezondheid van Machteld Huber in te zetten. Deze 6 dimensies noemen we ‘medewerker hulpbronnen’ die er zijn om jouw veerkracht op niveau te krijgen. Daarnaast zijn er hulpbronnen in je werkomgeving die het geheel compleet maken. Door middel van onze interventies gaan we daar waar nodig jouw veerkracht versterken.

De Veerkrachtscan ©

Bij alle medewerkers – ook als ze niet verzuimen – gebruiken we het instrument kort cyclisch meten. Dit is een gevalideerde vragenlijst waarmee we de veerkracht periodiek, laagdrempelig en snel kunnen monitoren. Deze ‘veerkrachtscan’ geeft de medewerkers inzicht in hun eigen gezondheid en veerkracht, reikt leidinggevenden een betere kapstok aan tijdens verzuim- en functioneringsgesprekken en biedt de organisatie inzicht in de veerkracht van haar medewerkers. De vragenlijst die we hiervoor gebruiken, hebben wij uniek ontwikkeld in samenwerking met het Instituut Positieve Gezondheid.

We helpen medewerkers hun veerkracht te vergroten

Wij zijn ervan overtuigd dat werk bijdraagt aan vitaliteit en levensgeluk van mensen. Wij beperken ons niet tot verzuim, maar helpen onze klanten en hun medewerkers actief om veerkracht en inzetbaarheid te vergroten.

Je bent bij ons in goede handen.

sterker door veerkracht

We werken samen met jouw organisatie aan duurzame inzetbaarheid en aan het vermogen van medewerkers om daar zelf eigenaarschap over te hebben.

meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

sterker door veerkracht

Als landelijke arbodienst werken we samen met jouw organisatie aan duurzame inzetbaarheid en aan het vermogen van medewerkers om daar zelf eigenaarschap over te hebben.

algemeen

meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

certificaten

© rienks arbodienst 2024 | Sitemap