+31 33 494 2280 info@arbodienst.nl

Helpdesk

Vitaal thuiswerken

Onlangs ondertekenden Kees-Jan Kuijer, directeur Rienks Arbodienst en Angelique Schuitemaker, directeur iPH de samenwerkingsovereenkomst met als doel Positieve Gezondheid te brengen voor de werknemer.

bijdrage aan een betekenisvol leven

Rienks Arbodienst heeft als missie en visie het leveren van een bijdrage aan een betekenisvol leven van mensen op basis van de overtuiging dat werk bijdraagt aan vitaliteit en levensgeluk van mensen. En willen daarom iedereen die kan werken, duurzaam laten participeren. Rienks Arbodienst verzorgt dienstverlening op de gebieden preventie en verzuim.

Rienks Arbodienst wil een meer onderscheidende weg inslaan door het verplaatsen van de focus van curatie naar preventie, van verzuim naar veerkracht gebaseerd op het concept van Positieve Gezondheid.

meetbaar met veerkrachtscan

Rienks Arbodienst wil mede vormgeven aan het gedachtengoed van Positieve Gezondheid, waarbij de nog te ontwikkelen vragenlijst met veerkracht gebaseerd zal worden op de 6 domeinen van Positieve Gezondheid.
Verder wil Rienks een speerpunt maken van het meten, lees: meetbaar maken. Hierdoor, op basis van het te ontwikkelen model, wil Rienks versneld extra kennis opbouwen over de relaties tussen bepalende factoren, bijvoorbeeld het effect van interventies op Positieve Gezondheid en Veerkracht.

Kees-Jan: ‘Wij vinden het belangrijk om onze dienstverlening te baseren op feiten en het kunnen meten. We zoeken in de samenwerking met iPH ook echt een kennispartner, waarbij wij onze ervaringen en kennis ook weer terug kunnen geven.’

contact

We werken samen met organisatie aan duurzame inzetbaarheid en aan het vermogen van medewerkers om daar zelf eigenaarschap over te hebben.

meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© rienks arbodienst 2022 | Sitemap