+31 33 494 2280 info@arbodienst.nl

Helpdesk

Vitaal thuiswerken

Gezond en prettig werken voorkomt verzuim. Uw medewerker werkt al langere tijd vanuit huis. En sinds de actuele kabinetsmaatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, zal thuiswerken nog voortduren.

Een goed ingerichte kantoorwerkplek is logisch maar thuis is dat vaak de keukentafel met een standaard stoel. Met onze preventieve online check van de thuiswerkplek adviseert onze Arbo adviseur uw medewerker bij het zo goed mogelijk inrichten van zijn beeldschermwerkplek bij hem thuis. De check gaat verder dan alleen een ergonomisch verantwoorde werkhouding. De check behandelt houding, werkwijze en mogelijke risico’s op klachten.

zo doen we de check

Via een online gesprek kijkt een Arbo adviseur mee naar de thuiswerkplek. Uw medewerker hoeft geen aparte software te hebben dat regelen wij. De Arbo adviseur geeft gerichte adviezen om de werkplek voor beeldschermwerk thuis zo goed mogelijk in te richten. Hij bespreekt eventuele klachten die door de thuiswerkplek zouden kunnen ontstaan en beantwoordt specifieke vragen van uw werknemer.

contact

We werken samen met organisatie aan duurzame inzetbaarheid en aan het vermogen van medewerkers om daar zelf eigenaarschap over te hebben.

meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© rienks arbodienst 2022 | Sitemap