+31 33 494 2280 info@arbodienst.nl

Medewerkerstevredenheidsonderzoek(MTO)

Medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO)

Hoe tevreden ben je over jouw werk en over jouw werkgever?

MEDEWERKERS ZIJN JE BELANGRIJKSTE KAPITAAL

Medewerkers die tevreden zijn over hun werk, hun werkomgeving en de organisatie, presteren beter en verzuimen minder. Wil je weten hoe tevreden jouw medewerkers zijn
en waar verbeterpunten liggen?
Vraag het hen! Niet direct, maar via een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO).
Dat is anoniem en geeft een eerlijk beeld.

EEN FRISSE BLIK OP DE
KRACHT EN KWALITEITEN VAN JE BEDRIJF

Je medewerkers vullen een vragenlijst in. Online, in een beveiligde omgeving. Of per post. Soms kiezen we bij het meten van de medewerkerstevredenheid voor interviews.
Jij de managementinformatie in een kort en bondig verslag. Eventueel met een uitgebreide bijlage. Onze analyse en conclusie zijn onafhankelijk, omdat wij buiten de organisatie staan. Uiteraard gaan wij discreet om met de onderzoeks- en managementgegevens.

SUCCESVOLLE OPVOLGING VAN HET MTO

Blijkt uit het MTO dat er ruimte is voor het verbeteren van de betrokkenheid en motivatie van je medewerkers? Wij ondersteunen bij de vervolgstappen. Zo maken we de resultaten van het onderzoek bespreekbaar en denken we mee over een actieplan.

Wij zijn ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd

Preventief Medisch Onderzoek

Een Preventief Medisch Onderzoek heeft als doel:

  • Preventief inventariseren en inzicht geven in de aanwezige gezondheidsrisico’s, zowel op het fysieke als mentale vlak;
  • Persoonlijk adviseren op het vlak leefstijl, (mentale) fitheid en energiebronnen en stressoren

Het onderzoek dient om de gezondheidseffecten van arbeidsrisico’s, zoals die ook zijn vastgesteld in de Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E), vroegtijdig te signaleren. Op grond daarvan worden individuele maatregelen geadviseerd of voorlichting gegeven. Daarnaast dient het PMO om groepen medewerkers op te sporen, bij wie dusdanige gezondheidseffecten worden vastgesteld dat nadere (bij voorkeur preventieve) beschermingsmaatregelen op de werkplek noodzakelijk zijn: de risicoprofielen.

Voor meer informatie over het PMO verwijzen wij jullie naar Adaptics.nl

We werken onder andere voor

Verzuim en duurzame inzetbaarheid zijn veel meer dan alleen een medische aangelegenheid. Elke organisatie heeft hierin haar eigen uitdagingen.

sterker door veerkracht

We werken samen met jouw organisatie aan duurzame inzetbaarheid en aan het vermogen van medewerkers om daar zelf eigenaarschap over te hebben.

meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

sterker door veerkracht

Als landelijke arbodienst werken we samen met jouw organisatie aan duurzame inzetbaarheid en aan het vermogen van medewerkers om daar zelf eigenaarschap over te hebben.

algemeen

meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

certificaten

© rienks arbodienst 2024 | Sitemap