+31 33 494 2280 info@arbodienst.nl

Beter Presterenmet hetveerkracht abonnement

Beter Presterenmet hetveerkracht abonnement

Grip op verzuim en de regie over het totale speelveld

ZIEKTEVERZUIM BIJ JE MEDEWERKER

(Langdurig) ziekte­verzuim. Vervelend voor je medewerker, maar ook voor jou als ondernemer. Behalve dat het veel geld kost, heb je ook een rol in de begeleiding van je medewerker. Wij ondersteunen je hierbij met een van onze speciaal op het mkb gerichte pakketten.

JE EIGEN CASEMANAGER

Gezonde medewerkers, gezond bedrijf. Onze casemanager is professional in arbeids- en sociaal zekerheidsrecht en verzuimprocessen. Hij of zij coördineert en begeleidt het verzuim- en re-integratieproces van je zieke medewerker. Zo krijg jij grip op verzuim en houd je regie over het totale speelveld.

DE VOORDELEN VAN EEN RIENKS CASEMANAGER

N
Je beperkt de duur en kosten van het verzuim;
N
Je voldoet aan de eisen van de Wet verbetering poortwachter;
N
Minder WIA-instroom;
N
Met de casemanager heb je een vast aanspreekpunt. De casemanager fungeert als schakel tussen medewerker, werkgever, bedrijfsarts, leidinggevende en de adviseur arbeid en gezondheid
N
Je krijgt praktische ondersteuning en advies bij je werkgeverstaken;
N
De casemanager geeft je informatie en voorlichting over verzuimpreventie en over beperken van de schadelast door verzuim;
N
De casemanager helpt de adviezen van de bedrijfsarts vertalen naar de dagelijkse praktijk en begeleidt de uitvoering.

ONZE MKB-ABONNEMENTEN

Bepaal zelf hoe en wanneer wij in actie komen, door te kiezen uit een van de volgende vormen van dienstverlening:

N
Veerkracht Basis
N
Veerkracht Plus
N
Veerkracht Premium

Daarnaast kun je ervoor kiezen om onze professionals in te zetten op basis van dagdelen.

Bij de pakketten Veerkracht Basis en Veerkracht Plus betaal je op verrichtingenbasis. In het tweede pakket, Veerkracht Plus, belt ons triageteam je zieke medewerker vanaf vijf ziektedagen.  Wil je de kosten van verzuimbegeleiding voor de volle honderd procent afdekken, dan is Veerkracht Premium een goede keuze. Hier betaal je een vast bedrag per medewerker per jaar.

 

“Sinds 1 januari 2021 gaat het exact zoals gewenst en ook zou moeten. Veel feedback en hulp, meedenken en ondersteunen. Gaat erg goed nu, ga zo door! Compliment voor mevr. A. Catsburg. Zij is de reden voor de hoge beoordeling, sinds zij alles regelt loopt het boven verwachting. Zeer tevreden over alle hulp, meedenken, ondersteunen, en hoe snel alles nu opgepakt wordt.”

De Groenmakers B.V.

sterker door veerkracht

We werken samen met jouw organisatie aan duurzame inzetbaarheid en aan het vermogen van medewerkers om daar zelf eigenaarschap over te hebben.

meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

sterker door veerkracht

Als landelijke arbodienst werken we samen met jouw organisatie aan duurzame inzetbaarheid en aan het vermogen van medewerkers om daar zelf eigenaarschap over te hebben.

algemeen

meld je aan voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

certificaten

© rienks arbodienst 2024 | Sitemap