Help uw medewerkers en uw bedrijf gezond te blijven

Gezonde medewerkers zorgen voor gezonde bedrijven. Met het vroegtijdig signaleren van mogelijke (arbeidsgerelateerde) gezondheidsrisico’s helpt u uw medewerkers en uw bedrijf gezond te blijven.

Voor bepaalde beroepen is een medische keuring verplicht om de werkzaamheden te morgen verrichten. Tijdens de verplichte keuring wordt gekeken of uw medewerker gezond genoeg is om zijn/haar werk uit te voeren. Wij voeren diverse keuringen uit, waaronder intredekeuringen, bouwkeuringen, asbestkeuringen en bodemsaneringskeuringen.

Naast de verplichte medische keuringen, bieden wij ook andere medische onderzoeken aan. Onze health check wordt ook wel preventief medisch onderzoek genoemd. U bent als werkgever verplicht uw medewerker periodiek een medisch onderzoek aan te bieden. Onze health check brengt de leefstijl, de gezondheid en de vitaliteit van uw medewerkers in kaart. De specifieke risico’s die in uw RI&E vermeld staan nemen wij op in het onderzoek. Onze health check is daarom altijd maatwerk.

De Health check; een cadeautje voor uw medewerkers

Met de health check maken we uw medewerkers bewust van hun eigen gezondheid. Het is de (nul)meting van waaruit wij uw medewerkers op weg helpen naar een gezonder en vitaler leven. Echt een cadeautje.
De groepsresultaten bieden u als werkgever de kans op organisatieniveau optimaal bij te dragen aan een gezond en vitaal bedrijf. Heeft u vragen over de verschillende keuringen die wij doen, neem dan gerust contact met ons op.

Onze diensten:

Enkele diensten die wij kunnen aanbieden zijn:

Maatwerk nodig? Neem contact op over de mogelijkheden.