Bedrijfsarts vacature voor verschillende regio’s in Nederland

Voor verschillende regio’s in het land zijn hebben wij een bedrijfsarts vacature openstaan. Als bedrijfsarts bij Rienks Arbodienst is een week nooit hetzelfde. Zo kun je in de ochtend op bezoek zijn bij een klant voor controle en in de middag het maandelijks overleg hebben. Belangrijk voor deze vacature voor bedrijfsarts is dat je in het bezit bent van minimaal rijbewijs B. Sterk bent in communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift. Je kan klantgericht werken en oplossingsgericht denken. Uiteraard ben je geregistreerd als basisarts of al werkzaam als bedrijfsarts. Benieuwd naar de vacature bedrijfsarts? Solliciteer dan direct. Stuur je CV en motivatie via een e-mail naar ons toe t.a.v. Raynor.

 

Een uitdagende baan als bedrijfsarts

Onze vacature bedrijfsarts is niet zomaar voor iedere arts weggelegd. Naast dat je uiteraard voldoet aan alle eisen, zoeken wij ook een collega die beschikt over een goede dosis humor. Daarbij vinden wij het erg belangrijk dat je snel kan schakelen in het werk als bedrijfsarts. Opdrachten en spoedoproepen horen er allemaal bij. Naast jouw werkzaamheden als bedrijfsarts, werk je ook samen met de casemanager. Hij of zij ondersteunt je in de werkzaamheden voor bespreken van de stand van zaken bij een gezamenlijke klant. Kortom een bewogen werkweek die nooit hetzelfde is.

 

Solliciteer nu op de vacature bedrijfsarts

Ben jij de bedrijfsarts die wij zoeken? Solliciteer dan snel op onze bedrijfsarts vacature en wie weet zien wij u binnenkort als collega. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatie via dit e-mailadres. Je kunt je sollicitatie richten aan Raynor.