Wij zijn Rienks en wij gaan voor het beste!

Wij zijn vasthoudend, houden van korte lijnen en gaan direct op ons doel af. Wij zetten al onze kracht in om voor bedrijven optimale condities te creëren voor een duurzaam gezondheidsbeleid. In balans zijn. Tussen lichaam en geest. Tussen je goed voelen en beter presteren want gezonde medewerkers zorgen voor gezonde bedrijven!

Voor verschillende regio’s in Nederland zijn wij op zoek naar een Bedrijfsarts óf een Basisarts die graag wil werken binnen de Arbodienstverlening.

Zo zou jouw werkweek eruit kunnen zien:

Maandag ben je op locatie bij een nieuwe klant waar je eerst een afspraak hebt met de personeelsadviseur die jou een rondleiding geeft door de organisatie zodat je een beter beeld krijgt. Vervolgens sluit je samen aan bij het SMT om lopende casussen te bespreken om alles goed in kaart te brengen voor je eerst spreekuur volgende week. Die middag staat het maandelijkse Artsenoverleg gepland waar alle collega (Bedrijfs)artsen en Casemanagers bij elkaar komen om interne en externe ontwikkelingen te bespreken.
Dinsdag ben je op een locatie bij de klant waar je een verzuimspreekuur hebt. Je spreekt deze dag 9 medewerkers waarbij je de tijd kan nemen om de juiste vragen te stellen, adviezen te geven, een probleemanalyse op te stellen of inzetbaarheidsprofiel. Aan het eind van de dag overleg je telefonisch met een collega over een wat ingewikkeldere casus. Uiteraard leg je deze gesprekken en acties vast in het medisch dossier en hou je rekening met alle privacyaspecten.
Woensdag heb je voor een MKB klant een spreekkamer gereserveerd op ons hoofdkantoor in Leusden, omdat ze deze mogelijkheid zelf niet hebben. Die ochtend begin je met een driegesprek waar naast de medewerker ook leidinggevende aansluit. Na het ochtendspreekuur sluit je aan bij de gezamenlijke lunch die Rienks iedere werkdag organiseert voor haar medewerkers. Daarna heb je een afspraak met een collega Casemanager die werkt onder jou taakdelegatie om een aantal casussen en de stand van zaken bij jullie gezamenlijke klant te bespreken.
Donderdag verricht je een rijbewijskeuring en is een arbeidsomstandighedenspreekuur gepland. Daarna overleg je met je collega-veiligheidskundige over de preventieve maatregelen die bij een van de bedrijven waar je voor werkt genomen kunnen worden, zodat je de verzuimanalyse en het arbojaarplan verder af kunt ronden. Deze dag staat daarmee dus vooral in het teken van preventie.
Vrijdag is wellicht jouw vrije dag?

Wat wij vragen van jou:

 • Je bent een Basisarts die interesse heeft in de arbodienstverlening óf je bent al geregistreerd tot Bedrijfsarts;
 • Sterke communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
 • Dat je in bezit bent van Rijbewijs B;
 • Dat je klantgericht bent, in oplossingen denkt en beschikt over een gezonde dosis humor.

Wat wij jou bieden:

 • Een dienstverband voor 24 – 40 uur per week;
 • Een prettige werksfeer met betrokken collega’s in een dynamische omgeving;Coaching en begeleiding op de werkvloer ;
 • Een jaarlijks duurzaam inzetbaarheidsbudget van € 500,- per jaar om jezelf vitaler en gelukkiger te maken, en (kortom) duurzaam inzetbaar te blijven;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 1 FTE, met de mogelijkheid om per jaar 1 werkweek bij te kopen;
 • Deelname aan onze collectieve zorgverzekering (CZ, Zilverenkruis, VGZ of Interpolis);
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per km;
 • En natuurlijk een goed salarisvoorstel.

Over Rienks:

Rienks Arbodienst onderscheidt zich door een hoge mate van deskundigheid en betrokkenheid. Een goed persoonlijk contact hebben wij dan ook hoog in ons vaandel staan. Liefst komen wij zoveel mogelijk bij klanten aan huis. Duidelijke afspraken, snelle terugkoppelingen, wederzijds vertrouwen en een open communicatie maken maatwerk mogelijk en kwaliteit vanzelfsprekend.

Heb jij interesse óf wil je graag meer informatie over de functie? Stuur dan jouw CV of jouw vraag naar hrm@arbodienst.nl t.a.v. Raynor of bel 024-371 77 95