Gezonde Lifestyle voor minder verzuim | Rienks Arbodienst

Lifestyle

U wilt gezonde, betrokken en vitale medewerkers? Daar zorgt Rienks voor.

Medewerkers die gezond, betrokken en vitaal zijn, verzuimen minder. Ze trekken ook gezonder en vitaler personeel aan. Dat is goed voor het imago van uw bedrijf. Welke werkgever wil nou niet met een gezond bedrijf de toekomst in?

Rienks helpt u uw bedrijf gezond en vitaal te maken en te houden

Ons team Lifestyle bestaat uit een Gezondheidsmanager en een Leefstijl- en vitaliteitscoach. Samen zorgen zij met een integrale aanpak voor een verandering van uw bedrijfscultuur op het gebied van gezondheid. Ze maken uw medewerkers bewust van hun eigen verantwoordelijkheid voor hun gezondheid.

De Gezondheidsmanager werkt samen met u aan uw doel

Samen met u maak ik een concreet plan om uw bedrijf gezond en vitaal te maken. Daarbij houd ik rekening met al uw wensen. Om ervoor te zorgen dat er gezondheidsverantwoordelijkheid bij uw medewerkers ontstaat, stellen we een projectteam samen. Daarin zitten medewerkers uit het hele bedrijf. U en ik, wij werken nauw samen aan het doel dat u wilt bereiken. Van de 0-meting tot de totale verandering van de gezondheidscultuur.

De Leefstijl- en vitaliteitscoach helpt uw medewerkers aan een gezondere leefstijl

U wilt met uw bedrijf gezond de toekomst in. Dat begint met preventie. Ik doe preventief medische onderzoeken (pmo) om een beeld te krijgen van de gezondheid van de medewerkers in uw bedrijf. Aan de hand daarvan geef ik u preventieadviezen. Met een health check, workshops en trainingen help ik uw medewerkers op weg naar een gezondere leefstijl. Mijn doel is uitval en verzuim terug te dringen.

Geen standaard, maar maatwerk

Elk bedrijf is anders. Dus in onze aanpak denken we out of the box. Zoeken we naar creatieve mogelijkheden. We zijn dol op samenwerken en nemen u veel werk uit handen. En we zijn pas tevreden als het gewenste niveau is bereikt en uw bedrijf het zelfstandig kan vasthouden.

Gediplomeerd

Ons team Lifestyle is gediplomeerd. Ze zijn op de hoogte van relevante ontwikkelingen doordat ze regelmatig bijscholing hebben. Dat vinden wij belangrijk.