De diensten die wij aanbieden | Rienks Arbodienst

Diensten

Enkele diensten die wij kunnen aanbieden zijn:

Corona Helpdesks

Specialistische dienstverlening in tijden van corona. Rienks ontzorgt en ondersteunt direct met een Helpdesk Vitaal Thuiswerken en Psychosociale begeleiding. En ondersteuning aan leidinggevende voor thuiswerkers maar ook in cruciale beroepen of de bouw.
Lees verder over corona diensten

Keuringen

Wij voeren verschillende keuringen uit, mentale en fysieke, die belangrijk zijn bij het uitvoeren van specifieke werkzaamheden. Onze health check, ook wel preventief medisch onderzoek genoemd, brengt de leefstijl, het werkvermogen en de gezondheid van uw medewerkers in kaart.
Lees verder over keuringen

Lifestyle

Onze Leefstijl- en vitaliteitscoach helpt uw medewerkers om zich ervan bewust te worden dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor hun gezondheid. Wij helpen uw medewerkers op weg naar een gezondere leefstijl.
Lees verder over lifestyle

Medewerkers tevredenheids-onderzoek

Het medewerkerstevredenheidsonderzoek geeft anoniem en eerlijk aan of uw medewerkers tevreden zijn over onder andere hun werk en werkomgeving. Ook helpen en adviseren wij u graag met de eventuele vervolg stappen.
Lees verder over medewerkerstevredenheidsonderzoek

Psychosociale begeleiding

Als iemand met een probleem zit kan dat invloed hebben op het functioneren of leiden tot verzuim. Ons team Psychosociale begeleiding helpt mensen bij het oplossen of het leren omgaan met problemen. Wij zijn onafhankelijk en de privacy van de medewerker staat bij ons centraal.
Lees verder over psychosociale begeleiding

Trainingen

Trainingen en voorlichting op locatie, actieve trainingen en trainingen op maat, onze trainingen helpen om verzuim te voorkomen. Ons motto is: ‘Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden’.
Lees verder over trainingen

Veiligheid en preventie

Het team Veiligheid en Preventie zorgt ervoor date er in uw bedrijf veilig gewerkt kan worden. Door middel van preventie zorgen zij ervoor dat het ook zo blijft. Niemand mag ziek worden van het werk.
Lees verder over veiligheid en preventie

Verzuimbegeleiding

De specialisten van Rienks Arbodienst helpen u met het terugdringen van het ziekteverzuim en de kosten daarvan. Wij regisseren het ziekteverzuimproces en adviseren over de beleidsstappen.
Lees verder over verzuimbegeleiding

Maatwerk nodig?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.